VI ERBJUDER PROFESSIONELLA UTBILDNINGAR

NAGELUTBILDNINGAR REQ

stockholm manicure

Hos oss kan du utbilda dig till nagelteknolog. Vi erbjuder grundutbildningar och tilläggskurser.

 

Vår skola har varigt verksam i 16 år. Vi undervisar i märket REQ som är ett svenskt märke. I vår grundutbildning lär du dig först manikyr. Nagel sjukdomar, anatomi, hygien, permanent lackning samt spa manikyr och spapedikyr. Manikyrkursen är obligatorisk om du vill lära dig vidare i gel eller akryl. Vår skola är godkänd av SANSA och man erhåller internationellt diplom efter diplomering.

 

Tilläggskurser går att boka hos Diana via bokadirekt.se

Intresseanmälan Grundutbildningar

Fyll i intresseanmälan här nedan så hör vi av oss till dig. Du kan också skriva ut en kursanmälan och posta till oss.

Kursanmalan (pdf, 77kb)

Stockholm Manicure ligger centralt belägget med bra buss- och tunnelbaneförbindelser. Skola, butik och salong ryms i en och samma lokal och drivs av Diana. Här är du som en i familjen, fokus ligger på varje elevs trivsel!

Jag som utbildar heter Diana och jag älskar och brinner för att lära ut väldens bästa yrke. Genom mina 14 år som lärare så förstår jag att alla elever är unika och behöver olika sätt att få saker förklarade. Att hitta ett sätt att förklara som gör att eleven förstår gör mig upprymd och glad. Jag har tålamod, upprepar och omformulerar tills alla i klassen förstår och jag finns tillgänglig som stöd både under och efter avslutad utbildning.

Jag har varit verksam i branschen sedan 2002 och har arbetat med REQ sedan starten 2011. Jag är även medlem i REQ:s utbildningsteam samt Master Educator vilket innebär att jag har licens för att utbilda andra lärare.

Hos Stockholm Manicure kan ni även boka behandlingar via Boka Direkt. För en enkel och smidig bokning! www.bokadirekt.se/places/stockholm-manicure-1511

Hos mig kan ni utbilda er i:
Bas Nagelterapeut Gel och Akryl
Privatundervisning
Come on over
Härdplast
Hand- & FotSPA
LackGel

Stockholm Manicure /naglar.com
Sveavägen 120
113 50 Stockholm
Tel: 08-4418185
Mail: info@stockholm-manicure.se
Instagram: naglar_req
Facebook: Stockholm Manicure Req

SHOPPA PROFFSVERKTYG 

Välkommen in till vår salong och butik för att shoppa proffsmaterial och få personlig service för er som jobbar professionellt.

sveavägen 120 stockholm

OM VÅRA UTBILDNINGAR

1

Nagelterapeut Gel 16 dagar ink Manikyrkurs

 

I denna grundutbildning får du börja med att lära dig Manikyr , allt inom naturlig nagelvård, hur händer naglar och nagelvård fungerar för att sedan lära dig grunderna i REQ Gelsystem. Fortsättningsvis får du lära dig att förstärka, förlänga och skulptera naglar med gel.

 

1

Härdplastutbildning

 

Utbildningen riktar sig till dig som arbetar med lim mer än 30 min/vecka. (Gäller både nagelterapeuter och Fransstylister).Kursen tar ca 3 timmar.  Efter avslutad kurs erhåller du intyg enligt AFS(2014:43§37E), gäller för fransstylister och nagelteknologer. Utbildningen är märkesoberoende och intyget gäller i 5 år.

 

1

Spraytanutbildning

 

För dig som vill bli diplomerad spraytanstylist. Utbildningen tar 2-3 timmar, vi hittar en tid tillsammans.
Efter din utbildning erhåller du ett diplom som visar att du genomgått en Whitebrown Spraytanutbildning.

 

 

1

REQ Gel/akryl påbyggnad

 

Förkunskaper: Arbetat professionellt och kontinuerligt med REQ Akryl/Gel

Kursen omfattar 8 kursdagar samt hempraktik. Efter godkänt teoretiskt och praktiskt slutprov erhåller du som deltagare ett internationellt accepterat diplom.

 

 

1

Privat undervisning

 

Köp en halv- eller heldag med någon av våra licensierade lärare. Vi skräddarsyr din kurs efter ditt behov.

 

 

 

 

 

1

Elfilskurs

 

Förkunskaper: Arbetat som nagelterapeut/-specialist i minst 6 månader. Arbetar redan med elfil men saknar elfilsutbildning.

Kursen omfattar ca. 2 timmar.

Efter utbildningen erhåller du som deltagare ett diplom.

 

 

1

Come On Over Kurs

 

Har du en utbildning inom något annat märke och vill testa REQs system, då är detta kurstillfället för dig. Detta är ett gratis tillfälle om du vill prova REQ konstmaterial!
Du kommer till vår skola och får en genomgång på vad som gör REQ /Akryl REQ Gel/REQglasfiber till unika märken och system.

 

 

 

VÄLKOMMEN IN TILL OSS!

Meny