BOKA TID ONLINE VIA BOKADIREKT.SE

bokadirekt.se-logo

Microblading 3 D ögonbryn

Erbjudande!
Betala endast 2000kr (ord. 4000 kr)
ingår 1 återbesök som skall göras inom 6 veckor.

3d bryn/Microblading
Vid Microblading/ 3D bryn används ett handverktyg där man gör små snitt i huden och sedan färglägger. Denna tatuering håller mellan 1-3 år, detta är individuellt och beror på flera faktorer som till exempel din hudtyp, din ålder och hur du sköter tatueringen. Sol, klor och saltvattenbad bleker pigmentet. Det är vanligt att man kommer på en refill var 6:e månad.

Tandblekning

800 kr Erbjudande! (ord.pris 2000 kr)
Få vita tänder inför Sommaren
Gäller året ut!
Har du missfärgningar eller fläckar på tänderna, eller bara önskar ett något vitare leende?
Tooth Fairys professionella tandblekning med LED-ljus är en 45 minuter lång behandling som kostar 800 kr ( ordinarie pris 2000 kr)
Kunden får bära ett tandskydd i gummi med tandblekningsgelé över tänderna medan Tooth Fairys snabba LED-ljus boostar blekningsprocessen. Efter 45 minuter har tänderna blivit upp emot nio gånger ljusare.
Tandblekningsgelen bleker naturliga tänder. Alla tänder har porer och när gelen rengör de naturliga porerna blir de automatiskt vitare. Det är en icke-aggressiv gelé som inte orsakar ilningar. ( non peroxide)
Obs! Du ska inte bleka tänderna om du är gravid eller ammar.

 

nageloljaKlassisk manikyr

En manikyr är en behandling av dina naturliga naglar. I detta inkluderas borttagning av döda hudceller på nagelplattan och nagelbandet, polering, putsning och filning av naglarna, lackning om så önskas. Vi erbjuder ett flertal olika typer av manikyr som anpassas efter dina behov.

Spamanikyrspamanikyr

En Spabehandling för dina händer med en touch av Norden. Berikad med naturliga oljor , Aloe Vera, Kakaosmör, Fjällkvanne och Sheasmör som intensivt vårdar din hud och lämnar den silkeslen. Med denna underbara serie utför vi manikyr, peeling, oljemassage, lackning och paraffinbad. Låt dina händer och sinnen lockas av ljuva dofter och uppfriskande möten mellan värme och kyla i en spabehandling utöver det vanliga.

Spapedikyrspapedikyr

En lugnande, återfuktande och mjukgörande Spa-pedikyrbehandling som gör underverk för dina fötter. Med denna underbara serie utför vi pedikyr, fotskrubb, inpackning, massage och lackning.


OBS! Vi är inte fotvårdare, därför utför vi behandlingar enbart på friska fötter.Som kund sitter du i en fåtölj eller en pedikyr stol utan inbyggt vatten.

Förlängning

Att göra en förlängning innebär att man förlänger naglarna med antingen tippar eller mallar som man sedan täcker med ett material. Vilket material beror på dina önskemål och efter vad som passar just dig med den livsstil och de naturliga naglar du har. Här kan du välja mellan naturlig förstärkning eller permanent fransk manikyr.

Förstärkning

En förstärkning av naglarna innebär att man lägger material på de naturliga naglarna. Vilket material beror på dina önskemål och efter vilken livsstil och naturliga naglar du har. Du behöver inte ha långa naglar. Även här kan du välja mellan naturlig förstärkning eller permanent fransk manikyr.

Meny