Utbildningar

 

 

Villkor

  • Max 8 elever/kurs
  • Dekorationskurs hålls vid intresse. Max 12 elever/kurs
  • Introkurser samt elfilskurser hålls kontinuerligt och bokas sansaindividuellt (utöver de utsatta datum som finns.)
  • Minst 4 elever per klass för att den ska bli av
  • Avbetalning via Boka Direkt/Klarna finns, ring oss för mer info

REQ utbildningar

Vi ser dig som Manikyrist/Nagelterapeut som en av våra inspirationskällor för förnyelse och förändring. Målsättningen med våra utbildningar är ge våra elever en god grund med en hög kunskapsnivå i hur händer, naglar och nagelvård fungerar. Allt för att skapa goda förutsättningar för behandlingar, försäljnings möjligheter och service.

Samtidigt vill vi sätta fokus på det som verkligen på lång sikt är viktigt för att få vackra välvårdade händer och naglar. Vi tror på en livslång utveckling inom detta yrke. Som Manikyrist, eller Nagelterapeut har du mycket kontakt med människor i ett spännande och kreativt yrke som både ger utmaningar och möjligheter.
Efterfrågan på vackra händer och naglar samt avkopplande Spa-behandlingar är idag mycket stor hos både män och kvinnor världen över. Vi erbjuder utbildningar på alla nivåer för både nybörjare och proffs. Våra skolor finns runt om i landet med höga krav på våra lärare, som alla har god erfarenhet av yrket. Som privatskola strävar vi alltid efter att tillgodose individuella behov och hitta anpassade lösningar för våra elever. Efter utbildningen arbetar våra säljare och återförsäljare med att serva dig som kund. Vi håller dig uppdaterad och erbjuder dig att ständigt utvecklas med oss.

Under hempraktiken som planeras och läggs upp individuellt av dig som elev finns möjlighet till kontinuerlig kontakt med lärare via telefon eller email. För att skapa rutin och uppnå de kriterier som krävs rekommenderas ett minimum av 20 kunder innan din examensdag. Det finns alltid möjlighet att köpa till lärarledda praktikdagar på skolan utefter behov och önskemål. I kursavgiften ingår kurslitteratur, produkter och material som framför allt är beräknat att räcka till kursdagarna på skolan samt till den praktik som görs hemma, på skolan eller på salong. Som elev kan man i vissa fall behöva köpa till produkter under praktiktiden. Detta kan göras på respektive skola.
Efter avslutad kurs behåller eleven sitt material. Alla avklarade utbildningar avslutas med diplom eller deltagarbevis. Förutom att bli godkänd krävs då även 90% närvaro samt full erlagd kursbetalning.

Som Manikyrist kan du erbjuda kunder en mängd olika behandlingar inom naturlig nagelvård och permanent Lackgel.

Som Nagelterapeut är du manikyrist i grunden. Du behärskar en teknik och kan erbjuda kunder en mängd olika behandlingar inom naturlig nagelvård samt förlängningar, förstärkningar och skulptering med tipp eller mall med gel.

Påbyggnadskurs finns i akryl, den går du efter avslutad Nagelterapeut utbildning.

 

Vi välkomnar dig till världens roligaste bransch – Nagelbranschen!


Meny